Søg

Pynt til pigefødselsdag

Pigefødselsdag pynt og dekoration

Skal du holde en pigefødselsdag, kan du her hos Jaminas finde en masse flot pynt til pigens store fest. Giv bordet en overhaling i de lyserøde og pink farver og pynt hjemmet op til den store fest, med vores mange flotte festartikler. Det behøver ikke at koste en formue at lave hjemmet om til en uforglemmelig pigefødselsdag, for få kroner kan du skabe et univers og en fest der ikke bliver glemt foreløbig.

 

      

 

Et pink party

Du kan hurtigt skabe et fantastisk univers i de pink og lyserøde nuancer og for få penge kan du skabe et pink party og omdanne hjemmet til et rigtig tøseunivers. Loftet kan dekoreres med vores creperuller i de flotte pastelfarver og sammen med de populære rispapirlamper og papirkugler, kan du fuldende looket. På bordet kan man strå små diamanter, konfetti hjerter og stjerner og til en rigtig pigefødselsdag, drikker man selvfølgelig af sugerør med lyserøde striber.

Lyserødt dekoration

Når du skal dekorere hjemmet til pigen store fest, er der mange veje at gå. De små piger er vilde med prinsesse tema, hvor de lidt større piger måske mere er til det mere stilrene som dekoration med lyserøde pomponer, lækre papirsugerør og vores nye serpentiner, der som de eneste på markedet kan genbruges.

Hold dig til 2-4 forskliige farver og opnå et ensartet look. De smukke rispapirlamper er gode til at skabe en showstopper i hjemmet og sammen med vores creperuller, kan du på en billig måde skabe et festligt pigeunivers til festen.

God fornøjelse med planlægningen af den kommende pigefødselsdag.

Se også vores lækre fødselsdags guirlande her