Søg

Pynt til børnefødselsdag

En uforglemmelig børnefødselsdag

Når man skal afholde en børnefødselsdag, er det en god idé at planlægge fødselsdagen i god tid og finde frem til de børnelege og aktiviteter, som børnene vil blive glade for på selve fødselsdagsfesten. Pynt op til barnets store fest med vores flotte pomponer, papirkugler og på bordet kan du pynte med konfetti og sugerør i flotte farver.

Se vores flotte udvalg af pynt til fødselsdagen her

Skattejagt er en gammel klassiker og et af de sikre hits til enhver børnefødselsdag. Hvis vejret er til det, er det oplagt at arrangere denne type af aktivitet udendørs, men derudover er en skattejagt også vigtig at planlægge forud. Børnene skal nemlig finde en række poster, og ikke mindst skatten, som gerne skal være gemt et godt sted. Her skal man naturligvis selv tilpasse antallet af poster og spørgsmålene skal svare til børnenes alder. Det skal være udfordrende, men samtidig sjovt at finde skatten for alle deltagere.

Børnefødselsdag

Der findes også mange andre børnelege, som kan være sjove at bruge til en børnefødselsdag. På nettet florerer der mange sjove og spændende børnelege, og idéer til aktiviteter, som man kan gøre brug af, når man afholder børnefødselsdag.

Pynt op til en børnefødselsdag

Når du skal finde pynt til en børnefødselsdag kan du her hos Jaminasfest finde et bredt udvalg af dekoration til en personlig fødselsdag. Vi forhandler et bredt udvalg af festartikler til både pigefødselsdagen og drengefødselsdagen. Gør festen unik og pynt op med vores brede udvalg af festdekoration og skøn bordpynt. Brug lidt tid i forvejen og find et farvetama som kan være gennemgående til festen. Pynt jeres stue på med de farverige rispapirlamper, som er en billig og fantastisk fest dekoration. De fås i et utal af flotte farver.

Se vores brede udvalg af rispapirlamper her

Der er også mange børnelege, som har musik som omdrejningspunkt. Musik kan være med til at løfte stemningen til en børnefødselsdag og der findes mange sjove og underholdende musikalske lege. “Nyn en sang” er en sjov og underholdende børneleg, som man nemt kan arrangere under fødselsdagen. Legen går ud på at en af børnene som deltager skal lytte til en sang gennem hovedtelefoner og samtidig nynne den for de andre børn. Nu handler det for holdet om at gætte hvilken sang personen nynner. Det er naturligvis vigtigt, at personen nynner og ikke synger selve sangen.

Dette er blot få eksempler på gode aktiviteter der nemt kan arrangeres til en børnefødselsdag. På Jaminasfest elsker vi fødselsdage og du er velkommen til at komme med gode forslag til børnelege, aktiviteter eller andet, som kan være relevant når man holder en børnefødselsdag.

God fornøjelse med planlægningen af barnets store dag.

Se vores indlæg om hvordan du laver en lækker slikbuffet