Søg

En drengefødselsdag ud over det sædvanlige

Leder du efter pynt til en drengefødselsdag?

Så er du havnet det rigtige sted!

Hos Jaminasfest finder du et stort udvalg af pynt og engangsservice til drengefødselsdag og masser af bordpynt. Vi udvider konstant vores sortiment, så derfor kan du ofte finde nye varer når du kigger ind I vores shop. Vi søger hele tiden markedet for pynt til fødselsdagen og stiller krav til vores leverandører, så pris og kvalitet altid hænger sammen.

   Pynt til drengefødselsdagen  Slikposer til drengefødselsdag  

Pynt til Drengefødselsdagen

Hos Jaminasfest gør vi alt for at gå imod strømmen, da Internettet og de danske supermarkeder bugner med traditionelt pynt til fødselsdage, derfor har vi også satset på på det eksklusive, men køber samtidig i store mængder, så du altid vil kunne finde pynten til en god pris.

Se vores blå pynt her

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af balloner, dekoration til bordet og hvad der ellers skal til at holde en uforglemmelig drengefødselsdag. Vi er utrolig stolte over at være forhandler af noget af det fineste pynt til drengens store dag. Vi er også altid klar på at hjælpe dig, såfremt du søger noget specifikt. Hvis der er en bog eller andet du mangler, så kontakt os endelig, så skal vi forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vores mail er hej@jaminas.dk

Medmindre du er en professionel festplanlægger , har du sandsynligvis stået overfor det at planlægge dine børns fødselsdage med et suk. For hvor skal festen holdes? Hvor mange børn skal du invitere ? Hvad med underholdning? Skal der pyntes op med balloner? Og mest af alt , hvor meget kommer det til at koste? Faktum er, at mange store børnefødselsdage kræver ikke en masse virvare eller store omkostninger. Nogle af de bedste fødselsdage min søn, og jeg har deltaget i var enkle, DIY fester.

Tricket er at tænke over de aktiviteter, dit barn kan lide at gøre, og derefter forsøge at komme med fødselsdagsfest ideer , der kan optage hans interesse. Det handler om at skabe en stemning til et overkommeligt budget. Forbered dig i god tid så kan du nemt komme til at holde en drengefødselsdag dit barn vil kunne huske.