Søg

Konfirmation bordpynt

Bordpynt til konfirmation

Jaminas har et stort og bredt udvalg af bordpynt til borddækning til konfirmation. Få inspiration til bordpynt til konfirmation i vores nye kollektion, som netop er landet i shoppen.

            

KØB: Bordpynt her

Decadent borddækning til konfirmationen

Før i tiden var en konfirmation og pyntningen noget mor arrangerede, men idag er konfirmanden, der i langt højrere grad er med inde over beslutningerne, når det gælder pyntning og borddækning. Konfirmanderne ved nemlig hvad de vil have, til deres store fest. En konfirmation er en stor dag og vi ser, i disse år, hvordan konfirmationerne bliver langt mere personlige og mangfoldige, end tidligere. Den helt store trend er, at holde konfirmation hjemme i haven og dermed opnå en hyggelig og afslappet konfirmationsfest. Og når man vælger at leje et telt til haven, skal der tænkes over dekorationen i god tid; for hvilket farvetema ønsker man, hvilken form for pynt og dekoration skal der være; både på bordet og i loftet.

En smuk borddækning hvad koster det?

Faktisk får men meget borddekoration for 500 - 700 kr. Om man vil spare lidt i budgettet og holde en billig konfirmation eller eller ej, så gælder det altid om, at finde noget pynt der giver en vis fylde. Bordløber er en billig, flot og dekorativ måde, at få en gennemgående farve, til sin fest. Jaminas har bordløber på 9 meter til bare 59 kr. pr. rulle og det er vel og mærke kvalitets bordløber i organza, som kan genbruges.

Konfirmation i et festligt telt i haven

Et hvidt festtelt kræver dekoration, hvis man ønsker at skabe en hyggelig stemning og en festlig atmosfære; og et stort telt på over 9 x 6 meter kræver en del. Men for omkring 900 kr. kan du pynte hele teltet op til den helt store fest: Papirkugler, pomponer og rispapirlamper er nogle af de varer, der er gode til dekoration, af et hvidt telt. Vi vil, løbende, give inspiration til borddækning og oppyntning af telte i mange forskellige prisklasser.

Pynt-selv op til din konfirmation

Selv om du har en travl hverdag og overvejer, eller allerede har truffet beslutningen om, at lade andre stå for afholdelse af konfirmationen, er det ingen hindring for at kaste sig ud i pynt selv til festen. Der findes rigtig mange, både flotte og billige gør-det-selv dekorationsartikler til lokalerne - uanset hvad man har lejet. Pynt selv dekorationer kan være både store og små, men kan samtidig laves i både store og små mængder. Når du pynter selv, viser du personligt overskud, en viser også, at du har valgt, at gøre lidt ekstra, for at stemningen og atmosfæren skal være helt i top. Har du ikke overskud til de helt store loftsdekorationer eller til overdådige gør-det-selv blomsteropsatser, så kan du sagtens satse på det lidt mindre omfangsrige og blot vælge, at dekorere med konfetti, perler og små vaser, med enkelte blomster og selvfølgelig lys.

Inspiration til konfirmation

Du kan finde meget mere inspiration til den helt rigtige dekoration til jeres konfirmation, hér hos Jaminas. Under alle vores dekorationsartikler, kan du finde billeder af selve produktet, men også billeder med inspiration til forskellige temaer, farver og sammensætning.