Søg

Pynt til julebordet 2018

Årets fine pynt til julebordet

Vi har været vidt omkring for at finde pynt & bordpynt til et årets flotte julebord. Årets julepynt har vi importeret fra Australien, USA og Storbritannien og så har vi faktisk også selv fået produceret en flot jule kollektion, mere om den senere. Jaminas har julepynt og eksklusivt pynt til et julebord, som vil give dine gæster en rigtig wow oplevelse. Julens farve er rød, men kan i år sættes sammen med de mere autentiske farver som lysebrun.

Pynt til julebordet    Jule bordpynt    Jul pynt 2013    Jul pynt til bordet

Køb: Pynt til jul her

Pynt til julebordet 2018

Vores bud på lækkert pynt til julen i 2018, hedder Vintage Christmas og er en serie af pynt til julebordet med ægte retro look. Sødt julepynt, med et glimt af humor. Pynten er Jaminas eksklusive pynt og vores store nyhed i 2016, så dækker du op til julefrokost eller juleaften med denne flotte bordpynt, vil dine gæster med garanti ikke have set det før.

Det dekadente julebord

Jaminas har i år også satset på det stilrene. En af vores andre kollektioner hedder Ice Christmas. Det giver et eksklusiv julebord. Du kan få iskrystaller og give dit julebord masser glamour.

Vi er købt rigeligt ind af julepynten, men bestil alligevel i god tid, for når der er udsolgt - er der udsolgt og vi kan først skaffe nye julevarer igen næste år.

Med ønske om en dejlig jul

Husk at blive ven med os på Facebook, da der i December vil blive postet gode tilbud til vores venner

Find os på Facebook her