Søg

Pynt til julefrokost

Borddækning til jul

Find smuk pynt til julefrokost og juleaften. Jaminas har stort udvalg af unik pynt til din julefest så skal du holde en julefrokost for kollegaerne eller familien. Er det dig der skal stå for borddækningen til juleaften? Så kan du nu finde det mest fantastiske pynt til julebordet. Jaminas har fået et stort udvalg af flot pynt til julefrokosten, fra det klassiske pynt til det helt nye. Bliv juleklar med Danmarks fineste pynt til julebordet.

SHOP: julepynt til bordet

Pynt til julefrokost juletræ

Julens farvetema 2015

Julen har sine favorit farver, som er rød, grøn, guld og sølv, men når det kommer til borddækning kan man måske i år prøve nogle af de nye farver vi har fået hjem her op til jul. Sort, sølv og lys brun, vil i 2015 være nogle af årets populære julefarver til julefrokost. De nye farver går flot hånd i hånd med de mere traditionelle farver, så vil du gøre julen ganske unik, kan du vælge at blande 3 - 4 farver sammen.

Pynt en julefrokost

En julefrokost med kollegaerne kræve lidt anderledes pynt, end når du skal pynte en juleaften. Til en julefrokost må der gerne være knald på farverne og noget lidt mere kitch julepynt. Balloner er gode til en julefrokost, da de skabe en god stemning og sammen med vores flotte rispapirlamper i rød og grøn, kan man hurtigt skabe en hyggelig stemning til julefrokosten.

Vores nye kollektion af papir honeycombs udformet som en nissehue, juletræ og iskrystal, kan du skabe en flot stemning i festlokalet. Pynt til julebordet har vi også fået et stort parti hjem af, selvfølgelig i julens farver.

Skal du bruge et stort part pynt til en firmajulefrokost, vil vi med glæde høre fra dig. Vi har et stort lager og har vi det ikke på lager, kan vi skaffe stort set alle vores varer i løbet af meget få dage. Gør det nemt og flot med vores udvalg af engangsservice som gør borddækningen endnu nemmere.