Søg

Halloween dekoration

Halloween dekoration

Jaminas har et bredt udvalg af Halloween dekoration og pynt til årets sjoveste fest. Pynt op med vores klassiske Halloween pynt, hvor du også i år vil kunne finde en masse nyheder. Så skal du holde Hallowenfest vil du nemt kunne pynte op til en fest dine gæster vil elske.

            

Så kan du blive Halloween klar

Når sommeren er slut og efteråret viser sig fra sin smukke side, kommer en af årets mest spektakulære fester. Find smukt Halloween pynt til en fantastisk fest. Med efteråret følger også Halloween, som altid falder d. 31 oktober og da 31 oktober i år er en torsdag, er der lagt op til en fed Halloween wekkend.

Bliv klar til Halloween med Jaminas nye kollektion indenfor lækre og eksklusive pynt til Halloween festbordet. Vi har i år fået en masse nye produkter hjem, til et smukt Halloweenbord. Pynt hjemmet med kunstigt spindelvæv, Halloween balloner og sødt konfetti til bordet.

Halloween er kommet for at blive

For få år siden var der ikke mange i Danmark der gav Halloween en tanke, men så startede Tivoli der årlige Halloween marked i efteårsferien og indenfor de seneste 10 - 13 år er det gået stærkt. Mange butikker pynter deres forretninger, med græskar og pynt i orange og sorte nuancer. Over hele landet er der Hallowwenarrangementer, hvor en varm græskarsuppe kan nydes i efterårskulden. Og danskerne holder Halloween fester, enten med eller uden udklædning.

Pynt til Halloween 

Her hos Jaminas har vi igen satset på det eksklusive og smagfulde bordpynt, for vi vil selvfølgelig også fejre Halloween og der gør vi med vores nye fine kollektion indenfor lækkert bordpynt. Vores kollektion er selvfølgelig i de orange nuancer, sort og grønt. 

Vi vil løbende modtage nye varer helt frem til Halloween, så hold øje med vores site eller følg os på Facebook.

Med ønske om en uhhh hyggelig Halloween fest.