Dekoration til bryllup

Alverdens dekorationer

Om det gælder blomster dekorationer, borddekorationer eller dekoration af indbydelser  og invitationer, så gælder det om at finde et tema for sin dekoration. Dekorationer til bryllup og fest skal have en rød tråd, lige fra indbydelse, under festen og frem til takkekort. Er der en rød tråd i dine dekorationer, giver det dit bryllup en flot helhed.

Farver og materialevalg

Det er rent faktisk både muligt og overkommeligt, selv at producere flotte dekorationer til sit eget bryllup. Du skal blot finde et tema for dine dekorationer. Husk at dine dekorationer ikke skal være alt for besværlige at lave, da du helt sikkert skal producere mange af dem. Hold jeres dekorationer enkele og luftige. Brug forskellige nuancer af èn farve, sammensat med hvid eller creme. Gør brug af lette stoffer til dekoration af stole og borde. Nyt kan med fordel sammensættes med vintage lysestager fra et loppemarked, og kan medvirke til at dine dekorationer, kan fremstå utrolig smukke.

Her kan du finde masser af bordpynt til dit bryllup

Unik pynt til dit bryllup

Brug hvad der er i nærheden, blomster og friske grønne blade. Løv, vilde blomster, ranker med bær, kornblomster og korn med aks kan udgøre en eventyrlig del af en fantastisk, unik og personlig borddekoration. Man kan vælge at lave en vild bord dekoration til sit bryllup eller en mere stilren borddekoration, hvor man kan udvælge enkelte grene, kornsorter, blomster eller et lille miks af blomster i små vaser, som placeres centralt på bordet. Uanset hvilke blomster eller grene man vælger som dekoration til sit bryllup, er det vigtigt at man gennemfører stilen. Det kan gøres ved at benytte bånd, som matcher resten af brylluppets farvetema. Har bruden f.eks. valgt at bære guldsko til sit bryllup, så går guld sikkert igen i bryllups invitationerne, brude makeuppen, guld servietter og alle de andre dekorationer omkring brylluppet.

Når man vælger at lave sine egne dekorationer til bryllupsbordet, er det vigtigt at tænke på at gæsterne skal have mulighed for at korrespondere over dekorationen. Formålet med dekorationer til bryllup er at skabe stemning og hygge – ikke at aflede opmærksomhed eller skabe distance mellem gæsterne. Derfor er det også vigtigt at tænke over hvilken højde, man vælger for sine dekorationer til sit bryllup. Har man mulighed for at sidde på stolene omkring bordet, hvor brylluppet skal foregå, kan man måle højden på bordet. Udfra dette mål har man en god indikator for hvor høj dekorationen bør være. Beregn højden for en dekoration til bryllup, fra bordet op til næse-højde, så har bryllupsgæsterne stadig mulighed for at se hinanden i øjnene, når de skal samtale over bordet.

Høje og slanke bord dekorationer til bryllup

Det er tilladt at bruge høje, slanke og luftige dekorationer til sit bryllup. Blot skal man sørge for at borddekorationerne ikke bliver for bombastiske. Vælger man høje dekorationer til sit bryllupsbord, skal man enten sørge for at de er slanke, luftige, transparente, eller høje nok til at fylden er over øjen-højde. Mange brudepar vælger en enkelt, stilren dekoration på hvert bord. Det kan være en blanding af en enkelt blomst i høj glasvase, en gren i mindre glasvaser og endnu mindre glas med små lys.

Billige dekorationer

Har du selv produceret dine dekorationer hører vi gerne fra dig. Skriv i kommentar feltet. God fornøjelse med dine dekorationer til dit bryllup