Søg

Dekoration til fest

Invitationerne er ude, fest temaet er besluttet og alt hvad der er tilbage er at færdiggøre alle de små dekorations detaljer. Med så mange ideer at vælge imellem, kan mulighederne være helt overvældende. Om du vil pynte op til festen med pomp og pragt eller i et mere nede på jorden tema, har vi fundet nogle flotte dekoration idéer du vil elske, og som vil gøre din fest netop unik, personlig og uforglemmelig. For du har mulighed for at skabe nogle flotte linier og genkendelighed fra indbydelserne, bordkort og dekorationen til festen.

Fest dekoration og pynt til lokalet

Nu er du kommet til den kreative proces og her må man gerne tænke ud af boksen og bruge sin fantasi, for dekoration af en fest handler ikke om hvor meget pynt man kan proppe ind i festlokalet, men om at afstemme højde, bredde og fylde i rummet.

Du har en masse ideer, men hvor finder man så alle de festlige ting du skal bruge til din fest? Ja noget kan du købe, men har du fået en eller anden ide som du ikke kan få ud af dit hoved, skal du måske igang med karton, lim og saks. Der findes heldigvis en masse gode blogs og bøger, hvor du kan finde inspiration til hvordan du laver din egen guirlander, bordpynt  og fest dekoration. 

SHOP: Bordpynt til fest her

Du kan hurtigt skabe et både unikt og festligt lokale, med vores populære rispapirlamper som vi oven i købet sælger til Danmarks stærkeste pris. Lamperne hænges i op loftet og for få hundrede kroner, har du lavet en lille oase af hygge. Mange vælger at hænge dem i forskellige højder, som så vil give dem langt mere fylde i festlokalet. 

Her hos Jaminas søger vi hele tiden for at finde de små unikke ting, der er med til at gøre festen endnu mere festlig. Vi tager på messer og snakker med levrandørerne, så de også kan holde øjnene åbne for os. For er der noget vi kan lide, er det personlig dekoration. Her du nogle gode ideer, billeder eller sider som har noget festligt pynt, gode råd eller andet omhandlende fest, så hører vi gerne fra dig.