Søg

Bryllupspynt til et personligt bryllup

Bryllupspynt af den fine slags

Par bliver mere og mere kreative når det handler om bryllupspynten til et bryllup. Pynten skal være personlig, unik og uforglemmelig. Så før du beslutter dig for hvilken type bryllupsdekorationer du ønsker, bliver du nødt til at bestemme et tema eller farveskema til dit bryllup. Uanset om du har et strand bryllup, et Winter Wonderland tema, et vintage øko bryllup eller et pink polka fest. Hos Jaminas gør alt for at skille os ud fra mængden og er vilde med den nye trend, hvor bryllupperne bliver personlige og mangfoldige, så vores Amerikanske agent har netop sendt os budene på hvordan trenden ser ud netop nu i USA, når vi snakke bryllupspynt, for bryllupspynt skal være eksklusiv, personlig og billigt.

Køb bordpynt til bryllup her

Pynt til bryllup

Omfanget af dine bryllupsdekorationer vil afhænge af, hvad du har råd til. Hvis du er på et stramt budget, kan det være klogt at holde sig til én type af dekoration, såsom bord diamanter eller bryllupskonfetti og sørg for disse skaber en god effekt og skaber fylde på bryllupsbordet. Det handler ikke om at fylde lokalet og bordet med pynt, skab nogle små klynger pynt i festlokalet og drys forsigtigt pynt på bordet. Effekten bliver ikke større af at bruge meget bryllupspynt, tværtimod kan den være med til at gøre det uoverskueligt og rodet. Hold dig til maks 3 forskellige farver og her kan man sagtens være kreativ og gå udenom de gamle travere som guld og blå. Orange og pink er 2 farver der idag ikke blot bliver brugt til en sommerfest eller konfirmation, men er også en god farvekombination til et bryllup.

Pynt til bryllup med personligt bryllupspynt

Brug blomsterdekorationerne flere gange, det giver genkendelighed og er en fantastisk omkostnings effektivt. De blomster i bruger til jeres bryllupsceremoni, kan sagtens genbruges i festlokalet. Men der er mange andre måder at bruge blomster i jeres bryllupsdekorationer. Guirlander af friske blomster hængende fra loftet, eller viklet rundt bjælker og søjler, kan være rigtig fin pynt. Prøv at placere en frisk blomst i hver kuvert eller spredning røde rosenblade på bordene.