Søg

Lanterner til bryllup & fest

Lanterner til bryllup

Lanterner er en billig og nem måde at skabe en unik stemning til sin fest, for lys skaber stemning og husker du at tænke i lys når du planlægger din fest, har du mulighed for at skabe netop den stemning du ønsker til festen. Der findes professionelle lys designere, som benyttes af restauranter og spillesteder, men du har faktisk mulighed for at skabe dit eget unikke lys design for en overkommelig pris, ved hjælp af brug af nogle små tricks som lanterner og lysende showstoppere.

Se vores flotte flydende lanterner her

Lanterner til bryllup og fest

Dekoration til festen

Vi du skabe en hyggelig stemning indedøre, i teltet, festlokalet eller hjemme i din egen stue, har du mulighed for at gøre det med de smukke rispapirlamper som fås i mange flotte pastelfarver som gør sig utrolig flot til et bryllup. Lanterner er nemme at sætte op og bare 5 stykker i forskellige størrelser giver hurtigt festen et eksklusivt look. Sammen med de smukke lanterner i rispapir, kan du samtidig hænge nogle pompomèr op. Hæng dem i forskellige niveauer, da de hermed vil skabe mere fylde i lokalet.

Lanterner til haven

Når mørket falder på kan du tænde op i lanterner undefor, for selvom at festen holdes indedøre kan man sagtens have lys udenfor. Små lanterne poser er en fantastisk måde at gøre festlokalet større og bruge udenoms arealerne som en lysende dekoration. Jaminas lyspser er de originale og er af en utrolig god kvalitet. Sæt blot nogle fyrfadslys i bunden og de vil lyse som små lysende lanterner resten af natten. Holder du din fest tæt på vandet, eller har du en dam eller springvand i haven, har du mulighed for at skabe en flot stemning. Flydende lanterner er smukke vand lanterner der kan bruges til at tilføje lys til en swimmingpool eller dam. De flydende vand lanterner flyder på vandoverfladen og tilfører en varm glød til bryllupper eller receptioner.

KØB: Rispapirlamper til festen her

Lanterner til luften

Omringet af mytologi er opstigningen af himmellanterner en utrolig symbolsk og festlig begivenhed, der går tilbage til, når folk i oldtidens Kina skrev bønner og ønsker på deres lanterner og sendte dem op til himlen. Denne tradition fortsætter i dag i Østen, men nu er Europa også taget traditionen til sig og brugere i højere grad de smukke himmelske lanterner, når brudeparret ønskes lykke og velstand. En flot effekt er når ens gæster hver især, tænder op i en lanterne og sender dem op samtidig. Et visuelt imponerende syn når himmellanternerne sendes op i nattehimmelen og repræsenterer det ideelle alternativ til støjende og til tider farlige fyrværkeri. Anvendes de korrekt, er lanterner fuldstændig sikre at bruge. Under optimale betingelser kan de himmelske lanterner, nå en højde på 800 meter og på en klar nat, kan deres 'flyvevej "være synlig, så længe som 20 minutter.