Søg

Barnedåbspynt og pynt til en festlig barnedåb

Barnedåbspynt

Når det lille nye familiemedlem skal døbes, skal der selvfølgelig være fest og en barnedåb er en helt speciel fest. Barnedåb er en hyggelig fest, hvor familie og venner hilser på den lille ny og der er mange muligheder for hvordan man ønsker festen skal holdes. De lette fester er populære for tiden og en barnedåb er en enestående chance for at holde en let og uformel fest, hvor gæsterne hygger og snakker på kryds og tværs. Barnedåbs pynt kan være med til at vise hvilken fest I holder og her er der rig mulighed for at skabe et univers i lyserød, lilla eller blåt. En af de første ting, du skal gøre, er at afgøre, om farver og barnedåbspynt skal være køns specifik - lyserødt til piger, blå for drenge eller køns neutral - nuancer i gul, grøn og hvid. 

Små gaver til børnene

Da der tit, modsat et bryllup også er børn med til en barnedåb, kan man byde børnene velkommen med små gaver. Det behøver ikke være dyre gaver men små ting som slik eller blyanter. Læg gaverne der hvor børnene skal sidde som små goody bags og det vil helt sikkert være et hit for børnene. 

Se her vores bordpynt til barnedåb

Sommetider er den bedste barnedåbspynt den helt tradtionelle, som lyserøde balloner, og små konfetti på hvide duge, men man kan også være kreativ og søge inspiration på forskellige blogs på Internettet og er man en rigtig gør det selv type, kan der dels være penge at spare og så kan man selv lave en masse unik pynt.