Søg

Dekoration til et udendørs bryllup

Dekoration til et udendørs bryllup

Selvom kirkelige bryllupper er den traditionelle løsning,  er der er masser af andre måder at gå, når du ønsker at blive viet. Et udendørs sommer bryllup, bliver stadig mere populære, og med god grund: De kan nemlig reducere omkostningerne, giver masser af plads til gæster og giver en smuk, frisk luftig kulisse på bryllupsdagen. Selv om man kun kan bruge træer og hvad der ellers er der hvor man holder sit bryllup, kan man stadig dekorere en smule og dermed få et uforglemmelig bryllup.

Se vores udvalg af bordpynt til brylluppet her

Dit bryllups tema

Ligesom indendørs bryllupper, kan et udendørs sommer bryllupper også have et tema. Dette kan være alt fra et chic øko bryllup, med genbrugsglas og blomster fra marken eller et bryllup på stranden med masser af sand i tæerne. En ting du skal overveje her med udendørs bryllup er, at uanset hvilket tema du vælger, bliver du nødt til at være mere kreativ, end hvis du holder et bryllup i et festlokale, fordi du mangler to store elementer, der bruges til at dekorere, nemlig vægge og et loft! Du bliver nød til at tænke ud af boksen og bruge det du har ved hånden, alt fra træer til store planter, kan bruges til at dekorere dit bryllup. 

Udendørs bryllup er et hit

Din største fjende ved et udendørs bryllup, er vejret. Holder du dit bryllup i Caribien, er det måske ikke de store problemer, men skal du planlægge en vielse på stranden i Danmark, bliver du nød til at have en plan B. Tænk nyt og skab et personligt bryllup og giv gæsterne små favors. Holdes dit bryllup på stranden, kunne små flasker solcreme og nogle billige solbriller, være den perfekte give away til dine gæster.

Tager I til udlandet for at blive gift, kan der være store udfordringer med dekorationerne. Til et bryllup i udlandet, er du enten nødt til at bringe alt med dig hjemmefra (som kan være en masse pakning!), Eller du er nødt til at finde leverandører i det land I skal være i. Lav bestillingerne online i god tid og tjek gerne op flere gange, at alt er som det skal være, for det ville være så ærgerligt at netop jeres pynt eller kanapeer, ikke var dukket op, på selve dagen.