Søg

Pynt til bryllup

Pynt til bryllup

Foråret er over os og sommeren er lige om hjørnet og det betyder også en masse bryllupper. Fra slutningen af April til midten af September vil flere tusinde danske par sige ja til hinanden, i kirken, på rådhuset, på stranden og i haven. Intet bryllup uden pynt og vi hos Jaminas har måske netop det bordpynt til bryllup som du står og mangler til en eventyrlig fest.

Hvor meget pynt skal man bruge til et bryllup?

Er et af de spørgsmål der næsten er umlig at svare på. For hvor holdes festen, et kedeligt forsamlingshus kræver trods alt mere pynt end på et romantisk slot. Men samtiddig kræver det en del pynt at udsmykke et hvidt festtelt. Hvis man vil spare nogle penge, kan man hænge sin pynt i nogle klynger ned fra loftet, dette giver en rigtig fin effekt og skaber en hyggelig stemning. Vores flotte papirskugler er en billig måde at skabe en flot effekt i et festtelt og sammen med nogle rispapirlamper og papir pomponer, har du for få hundrede kroner lavet en flot dekoration. På bordet kan små vaser med blomster sagtens kunne give festbordet et ekskusivt look. Marksblomster og blomster fra haven er med til at sætte et personligt præg. Skal der samtidig lidt romantik ind i billedet, kan perler eller diamanter til dekoration være en fin finish.

Bryllup pynt af den fine slags

Der er en masse muligheder for at skabe sin helt egen stemning til brylluppet. Trenden netop disse år, er mangfoldige bryllupper og det gør at der ikke er 2 brylluper der er ens. Det kræver både penge og en masse kreative ideer, hvis man vil skille sig ud fra mængden af bryllupper og give sine gæster en fest de husker tilbage på i mange år efter. Men ikke alt handler om penge, for du kan sagtens skabe en unik fest, med genbrug og vintage. Ønsker du et billigt og personligt bryllup, burde du overveje at dække op med genbrugs service. For der er ingen grund til at invistere i service til 60 perosner, som man kun får brugt denne ene gang. Lån dig frem eller tag en tur forbi et loppemarked, hvor du kan finde noget bestik der både er perosnligt og unikt.