Søg

Sommerfest

Pynt til sommerfest

Mens vi venter på de varme sommer, som forhåbentlig kommer i år, vil vi her give jer inspiration til en sommerfest i haven. En vaske ægte fest, med masse af lys, lanterner og kølige drinks er bare nogle af de ingredienser til en skøn sommerfest. En let sommerfest med famillien og sine gode venner.

Udendørs cocktail party

Hvem siger at cocktailparties kun hørte hjemme i slutningen af ​​1960'erne og 1970'erne. Deres popularitet har taget fart i de seneste år og det er der en god grund til. For denne festform er simpelhen så hyggelig. Man oser rundt sammen med sine gæster, imens man nipper til sjove drinks. Planlæg et cocktailparty og du kan have en smuk start på sommersæsonen. Til cocktail partys, kan man vælge at pynte op med Kenzo farverne rød, gul og orange, men man kan også vælge det dekadente som sort, sølv eller guld.

Se vores sommer pynt og engangsservice her

 

Lige meget hvordan vi vender og drejer det, så handler et cocktail party om drinks, masser af drinks og maden er lidt mindre i centrum til denne fest. Menukortet for drinks kan omfatte Cosmopolitan, whisky, tør Martini (et must for dem, der havde en hård uge!), øl og champagne, er blot nogle få af de forskellige populære drikkevarer til et cocktail party.

Sørg for baggrundsmusik og her skal du så finde ud af hvilken form for cocktail party du vil holde. Klassisk med dress code og soul musik eller moderne med chill out lounge. Lige meget hvad du vælger er klar til at skabe en flot aften under det åbne himmel!

Sommerfest og pool party

Er du ikke ejer af dine egen swimmingpool og har du ikke råd til at leje et slot, der har udendørs pool, er der heldigvis et billigere alternativ. Din baghave eller græsplæne hjemme, kan hurtigt omdannes til et poolparty denne sommer. Alt du skal gøre er at være kreativ og sætte scenen for den sejeste sommerfest. Køb en billig pool i en legetøjsforretning, de kan fås helt ned til 400 kr. for en 5000 liters. Fyld den med vand, blomster og kølige øl og inviter venner over til årets hygligste fest. Høj musik til den lyse morgen og masser af rispapirlamper i træerne og lysposer rundt om poolen, nede i poolen kan du sætte nogle fine flydende lanterner og din fest vil ikke blive glemt med det første.

Deoration til sommerfest

Lysposer, himmel lanterner, papirsugerør og et hav af andre andre fine festartikler, kan du finde her i shoppen, så du kan inkludere dem, til at give et fantastisk look til din havefest. Sommerfester er skønne, sjove og festige, så måske det var i år at du skulle holde en fest i juli eller august ?