Søg

Festpynt

Festpynt kan du få hos Jaminasfest

Jaminas festpynt er mere end alt det traditionelle pynt, som er væltet ind over os de seneste år. Vi er førende på det nye pynt og hos os, vil du altid kunne finde de nyeste festartikler først. Vi handler med nogle af de bedste leverandører i Europa, som er dem der designer festpynten og distribuere den til os. Vi ved at meget pynt idag er lavet til at kunne holde 1 gang, den myte vil vi gerne slå i jorden og bevise at festartikler godt kan bruges flere gange. 

Hos Jaminasfest vil du ikke nødvendigvis finde et kæmpe udvalg af festpynt, men det er her du vil finde al den nyeste, vi er nemlig passionerede festentusiaster og vi laver ikke andet end at tage på messer, for at se og røre ved produkterner inden de kommer til salg hos os. Vi vil aldrig sætte en varer til salg, som ikke overholdte vores høje kvalitetskrav. Alle vores varer er testet og sikkerhedsgodkendt i EU. Se vores eksklusive bordkort som du kan bruge til alle slags fester.

Fest pynt        Pynt til fest        Lækkert festpynt

Hvorfor købe pynt hos Jaminas?

Her kan du være garanteret en god service, vi driver vores forretning meget seriøst og sørger for at du kan føle dig tryk før, under og efter købsprocessen. Du vil kunne fange os i dagtimerne på chatten samt mailen og er vi der ikke lige, skriver du en mail og du vil få svar inden få timer.

Vi sælger kun pynt til fest vi selv elsker, dette er din sikkerhed for at varerne er i orden, men skulle pynten ikke være tilfredsstillinde alligevel, kan du altid retunere dem og få dine penge retur.

Vi sender din varer indenfor 1-3 dage og vores shop følger hele tiden med i lager status, så køber du hos os, kan du også være sikker på at varerne er på vores lager. Selvfølgelig laver vi fejl, men skulle det ske, vil du hurtigt få det af vide, så finder vi en løsning der er tilfredsstillende for dig.

Vi er en dansk eget festshop og vi både betaler dansk moms og skat.