Konfirmation borddækning

Konfirmations borddækning

Landets mange konfirmander står klar i kulissen, for indenfor de næste få uger, starter årets konfirmationer. Jaminas festartikler giver her et par gode råd til borddækning og pynt til en konfirmation, som er forholdsvis svær, for de unge mennesker er kræsne og ved hvad de vil have.

Konfirmationspynt

Ved en kommende konfirmand overhovedet noget om pynt og borddækning ? Svaret er et rungende ja. De unge mennesker går i højere grad op i deres fest og for mange forældre, kan det hurtigt gå hen og blive en helt videnskab, når festen skal designes, for de unge vil have en fest der kan huskes af gæsterne og vil have deres fest både unik og personlig.

 

Farvevalg til pynt

Trenden indenfor bordpynt til en konfirmation når vi snakker for drengenes vedkommende, så kommer vi ikke uden om den sorte farve. Den klassiske sorte farve, kan bruges fra bordkort dekoration af festlokalet og bordpynt. For pigernes vedkommende er de sarte farver et hit. De absolutte farvoritter er lavendel og de mange fine pastfarver.

Find fra starten farvetemaet som er gennemgående for konfirmationen, brug gerne 3 forskellige farver, da det vil give et godt flow i pynten. Lav en planche og print billeder uf fra Internettet, find billeder i magasiner, så I hele tiden kan finde ud af om farverne matcher godt sammen. Man kan på siden Polyvore, sakse billeder fra nettet og sætte dem sammen oven i hinanden, dette gør det utrolig nemt at se hvordan farverne reagere sammen. Sitet er et mode site, men man kan sagtens bruge dem til sin pynt også.