Søg

Danmarks fine festbutik

Danmark har fået ny festbutik

Så kom dagen hvor vi endelig kunne slå dørene op for vores nye festbutik, med lækre accessories til din kommende fest. Her hos Jaminas kan du finde flot bordpynt, rispapirlamper, bordløber og andre skønne festartikler.

Det er vores erfaring at de største fester, er dem der afspejler personen der holder festen. Det handler om at skabe en stemning, så alle ens gæster føler sig velkommen.
Bag Jaminas står nogle erfarne e-købmænd, der ved hvad der skal til, for at sælge på nettet. Vi vil være din foretrukne festshop, når der skal shoppes ind til fødselsdagen, sommerfesten og julefrokosten. Vi handler kun hos nogle af Europas førende leverandører og vi køber stort ind, så vi vil altid kunne tilbyde, de gode priser til vores kunder. 

Festbutikken der skiller sig ud fra mængden

Vi hos Jaminas elsker fester og særligt de stilfulde, derfor er vi også konstant på jagt efter det nyeste festpynt. Vi besøger nogle europas bedste messer, for hele tiden at holde øje med hvad der sker på festfronten. Vi kigger især til England hvor man må sige at de i disse år er trendsættende indenfor festpynt og dekoration til bryllup og fødselsdage. Vi er førende indenfor det nyeste pynt og hos os vil du med garanti finde pynt du ikke ser alle steder på nettet. Er der noget du synes vi mangler, skal du blot skrive til for vi hos Danmarks festbutik vil gøre hvad vi kan for at skaffe det hjem til.

Velkommen til danmarks nye festshop - med fine festartikler.

De bedste hilsner 

Jaminasfest