DKK 0,00

Fragt: 49 kr. Gratis levering ved køb over 500 kr. leveringstid: 1 - 3 dage

Om jaminasfest

Jaminasfest lidt finere end andre fine festbutikker

jaminasfest

Tak fordi du kiggede forbi jaminasfest.dk. Vi er Danmarks fine festbutik på nettet, vi elsker stilfulde fester og søger konstant efter de nyeste trends og tendenser indenfor pynt til livets fester. Vores festartikler bliver håndplukket blandt nogle af verdens førende leverandører og vi handler med det meste af verden, for at vi hele tiden kan sørge for at have det flotteste pynt på lager.

Jaminasfest er et lille team af nyskabende og trendsættende festnørder, der ikke promovere at de er de største, for vi vil hellere være de bedste! Vi gør vi alt for at stikke os ud fra mængden og finder det fineste pynt til alle slags fester. Derfor vil du også finde varer som du ikke kan finde andre steder. Slut med det kedelige pynt til fødselsdagen og ind med noget fint og unikt bordpynt.

Bag Jaminas står 2 erfarne e-købmænd, der har opstartet og drevet flere webshops gennem årene. Vi elsker branchen, for er der noget bedre end fest.

At sælge på nettet, handler om at give sine kunder en god og tryk oplevelse under hele købsfasen og det kan du forvente her hos Jaminasfest. Vi svarer dine mails og ønsker du at snakke med os, giver du bare et kald, så siger vi hej.

Du vil hos Jaminas ikke kunne finde alt det traditionelle, som sælges i supermarkedet. Her vil du kunne finde det nyeste pynt og engansservice, så du kan holde en fest med stil.

Godkendt butik

Jaminas festartikler er godkendt af fødevarestyrelsen, så vores papkrus, tallerkner, sugerør og cupcakeforme overholder gældende regler for området. Du kan se vores kontrolrapport her

Tak fordi du kiggede forbi.

Jaminasfest teamet